KMAS Syndrom

Dette er helt normalt for mange som har  investert i krypto markeder. Kurs er mer enn bare marked og etterspørsel, den er også drevet av frykt og sladder som resulterer i høy volatilitet. Tar du øynene vekk fra porteføljen, kan du ha tapt 30% på et blunk. Krypto er bundet til den globale økonomien. Mens du sover, skjer det noen ting i andre deler av verden, og kryptomarkedet beveger seg. Dette fører til en avhengighet av å sjekke porteføljen konstant. Du lider av KMAS!

KMAS nivåer

Hvor hardt du er rammet defineres i tre nivåer. Følgende faktorer kan gi KMAS.

KMAS Nivå 1
Hvis dette er de hardt opptjente pengene dine, er du mer opptatt av ikke å miste dem.

KMAS Nivå 2
Hvis du har fortalt om investeringene til ektefelle og annen familie og venner, øker angsten.

KMAS Nivå 3
Hvis du administrerer andres penger, får du ikke engang søvn. Dette kan igjen påvirke din etikk og moral, ettersom man føler seg tvunget til å tjene penger. 

KMAS tar over livet ditt.

Du har så mange nettsteder, sosiale medier, direkte «tickere» osv. Det kan føles som om noen konstant skriker i ørene og bidrar til KMAS.

Med smart telefonen i hånden, sjekker man konstant på jobben, på tur med hunden, Under samtaler med venner og mens man kjører bil.

For og bli kvitt KMAS kreves det viljestyrke, tålmodighet og støtte fra venner og familie. Som med all type avhengighet er det fare for at den tar over livet ditt, her må du passe på og være ærlig med deg selv. Men, vi vet hvordan du kan fri deg fra denne lidelsen.

Helbredelsen

Det er ingen snarveier eller kjapp løsning på KMAS, her er de syv steg du må følge, hopper du over ett av de er tilbakefall garantert!

  • Du må ha tankegangen om at å tape penger er en del av spillet. Det er bare en feil «gamble». Selv de smartest gjør feil, og man lærer av sine feil.
  • Invester det du har råd til å tape.
  • Investeringer i krypto bør behandles som en langvarig investering, dette vil gjøre at du ikke trenger å følge med så ofte, da du ikke har planer om impuls kjøp og salg under bear/bull
  • Lær deg å unngå panikk kjøp og salg. Krypto har en volatilitet som gjør at den går opp og ned konstant, dette gjør at du ser like ofte røde som grønne tall på «tickeren», lær deg å leve med at dette vil skje hele tiden.
  • Lag en plan om hvor lenge du vil holde de forskjellige kryptoene, ikke bli for grådig, det er «umulig» å selge på toppen og kjøpe på bunnen, da man aldri vet når de er på det nivået. De som kjøpte bitcoin for 2$ og solgte på 6000$ tjente stort, men hadde hatt 10 ganger mere om de solgte i dag.
  • Diversifiser investeringene dine. Kjøp gjerne aksjer som har mindre volatilitet en krypto, slik at du ikke mister hele verdien av porteføljen om det skjer et «crash»
  • Gjør egne undersøkelser av de forskjellige kryptoene, hold deg unna de mest spekulative «shitcoins» og heller invester i kryptoer som er velrennomerte. Kjør gjerne 60% i de største kryptoene, 30% i kryptoer som du liker og 10% i kryptoer som du «gambler» på.

Dette klarer du

Vi er sikre på at du klarer dette, følger du våre råd basert på egne erfaringer skal dette gå bra.

Du må gi deg selv for å komme over disse bekymringene i aksjemarkedet, det vil gjerne ta 5 til 10 år før det skjer.

Et annet alternativ er å bli millionær, da slipper du å bekymre deg over de daglige svingningene
Om u taper penger, kan du alltids ta det som et skatteunderskudd.

Håper dette hjelper, men nå må jeg avslutte artikkelen, da jeg må sjekke Etoro kontoen min.

krypto

Bitcoin (BTC) blir ulovlig i Tyrkia

TRX Tron

Som så mange andre kryptovalutaer er TRX en valuta som token en liten del av det store bildet.

Ethereum

Les om Ethereum og Ether, dets tiltenkte formål, og hvordan den brukes over hele verden.

Bitcoins

Denne guiden vil hjelpe deg å forstå hva som gjør Bitcoin så spesiell, hvordan kryptovaluta startet.

Share This