Vi tester N26

Ordet ‘bank’ betyr ikke det samme som det gjorde før, mange har knapt vært innom en bank i dag. Og den banken de fleste valgte var den samme lokale banken som foreldre hadde brukt i årevis. I dag kan du åpne bankkonto via nett i banker utenfor Norge, nei vi prater ikke om offshore bank med skjulte detaljer, men godkjente Europeiske banker.

N26 tysk bank

N26 er en bank som kobles direkte til en smarttelefon. Den tilbyr mange av de vanligste tjenestene som vi trenger, og er en av en håndfull nye finansielle tjenesteleverandører som Robinhood (rapporteres snart å komme inn i Storbritannia) og Revolut.

I motsetning til RobinHood og Revolut er N26 en fullstendig lisensiert tysk bank som kan brukes av alle i EU. Selskapet har eksistert i fem år. På den tiden har N26 tiltrukket seg mer enn to millioner kunder, som er spredt over 26 land. Det har hovedkontor i Berlin.

En av grunnene til at banker som N26 er potensielt attraktive, er på grunn av lave kostnader for å gjøre transaksjoner. N26 har ikke et enormt nettverk av bankkontorer og ansatte å støtte, noe som bidrar til å holde kostnadsstrukturen lav.

N26 en digital bank for en digital hverdag.

Kort sagt, N26 er en bank som er designet for å være 100% digital. De har ikke bankkontorer, og tilbyr heller ikke mange av alternativene som en bank som DNB ville gjort. Hvis en N26-klient ønsker å få pengene sine ut av banken, må de gå til en minibank.

Bortsett fra den totale mangelen på papir, fysiske steder, begrensede tjenester og fravær av nesten all menneskelig interaksjon, er N26 den samme som enhver annen bank. De tilbyr lave avgifter som et resultat av deres forretningsstruktur, og utvider tjenestene de tilbyr hele tiden

N26 Mobile bank

N26 funksjonalitet

  • Gjør pengeoverføringer med letthet. Send, motta og be om penger, venner med N26 konto mottar overføringer det øyeblikket du trykker send, inkudert i helger og helligdager.
  • N26 samarbeidet med «Wise» for internasjonale betalinger. N26 sier at de støtter internasjonale overføringer til 19 utenlandske valutaer direkte fra appen. Selskapet sier også at internasjonale overføringstjenester er seks ganger billigere enn vanlige banker.
  • N26-kontoer støtter Google Pay, som lar deg foreta betalinger i butikkene, samt bruke Google Pay for online shopping.
  • N26s appen lar deg sette og endre daglige utgifts- og uttaksgrenser, låse eller låse opp kortet ditt, aktivere og deaktivere online- eller utenlandske betalinger samt tilbakestille PIN-koden.
  • En av de mest praktiske funksjonene i N26s app er forbruksstatistikken den genererer. Du kan fortelle hvordan appen automatisk kategoriserer og fordeler kjøpene dine i grupper.
  • “Spaces” er hva N26 kaller sparekonto, men det er ingen ekstra kostnader eller utgifter. Hvis du trenger å sette til side litt ekstra penger for en ferie, eller store regninger er “spaces” en god løsning.
  • N26 vil gi deg et kontonummer og en sorteringskode. Du kan sette opp direkte belastninger og motta og foreta innbetalinger på samme måte som en vanlig bankkonto som fungerer.
  • Overføringer til kontoer som ikke er N26 skjer innen to dager.

åpne din n26 konto

Det å åpne en konto på N26 er omtrent det samme som enhver bank, men hele prosessen gjøres online. Her er en oversikt over hva du må gjøre.

Registreringsskjemaet for N26 dekker alle vanlige personlige opplysninger som enhver lovlig registrert bank trenger. Du må gi dem din:

Fornavn
Etternavn
Epostadresse
Fysisk adresse
Fødselsdato
Passord
Telefonnummer
Eventuelle kampanjekoder du kan ha snublet over

Etter alt det grunnleggende vil N26 be deg om informasjon om hvitvasking av penger (AML) samt

Kjønn
Fødeby
Nasjonalitet
Jobbtittel og bransje
Skatteopphold (land hvor skattlegges)
Skatte-ID-nummer (eventuelt)

Når denne informasjonen er i systemet deres, kan du godta vilkårene og velge andre programmer eller personverninnstillinger som de legger på skjermen. Da må du bekrefte e-postmeldingen din og velge en av de to N26-planene som er tilgjengelige for øyeblikket (de planlegger å utvide tjenestene sine snart).

Velg plan og tid for selfie.

N26-Tilbyr alle grunnleggende funksjoner, pluss gratis kontantuttak og gratis betaling over hele verden. Det koster ingenting for denne planen.

N26 Metal -Gir deg alt som N26-planen gjør, pluss gratis kontantuttak globalt, reise- og kjøpsbeskyttelsesforsikring samt dedikert kundesupport og tilgang til flyplass lounge.
Denne kontoen koster rundt 160NOK i måneden.

For å bekrefte kontoen din, må du laste opp en selfie og en bilde-ID som kan gjøres i appen.

N26 Mobile bank

simplex nettbank

Usikkerheten rundt kryptovaluta henger ofte sammen med risiko ved kjøp, dette er noe Simplex fokuserer på.

Revolut

Vi tester RevolutOrdet ‘bank’ betyr ikke det samme som det gjorde før, mange har knapt vært innom en bank i dag. Og den banken de fleste valgte var den samme lokale banken som foreldre hadde brukt i årevis. I dag kan du åpne bankkonto via nett i banker utenfor Norge,...
Share This