Vi tester Revolut

Ordet ‘bank’ betyr ikke det samme som det gjorde før, mange har knapt vært innom en bank i dag. Og den banken de fleste valgte var den samme lokale banken som foreldre hadde brukt i årevis. I dag kan du åpne bankkonto via nett i banker utenfor Norge, nei vi prater ikke om offshore bank med skjulte detaljer, men godkjente Europeiske banker.

Revolut

Revolut er en fullverdig bankapp og betalingskort alternativ til tradisjonelle bankprodukter, designet for å passe livene til de med en global livsstil, eller alle som ønsker den fleksibiliteten du ikke kan få fra vanlige banker.

Revoluts mål er å tilpasse seg kundenes behov og gi dem kontroll. Det er kontoer for bedrifter og forbrukere,  de tilbyr globale utgifter og internasjonale pengeoverføringer uten skjulte avgifter.

Inkludert i din Revolut konto får du tilgang til aksje og kryptovaluta markeder, uten ekstra kostnad. Her kan du kjøpe og selge, men per i dag, ikke betale med kryptovaluta. Noe de jobber med.

Revolut sparer deg for gebyrer.

Revolut har mer enn 2 millioner kunder. I følge nettsidene deres har disse kundene gjennomført mer enn 150 millioner transaksjoner for en samlet verdi på over 15 milliarder pund. Revolut har spart dine kunder £ 560 millioner i gebyr takket være de reelle valutakursene.

Både ved veksling av valuta inne i appen deres, eller gebyrfrie uttak i minibanker over hele verden.

Revolut Kort

Revolut for reisen

De som bruker Revolut kan bruke pengene sine i utlandet uten å måtte betale skjulte avgifter takket være det kontaktløse Revolut-kortet. Det fungerer med mer enn 130 valutaer, noe som gir deg den reelle valutakursen uten å måtte stole på meglere eller børser som tilbyr dårlige valutakurser.

Revolut tilbyr også muligheten til å sende penger rundt i verden uten skjulte avgifter. Denne funksjonen fungerer også i mer enn 130 land og gir raske og sikre pengeoverføringer.

Det er også avhengig av den reelle valutakursen, som kan la brukerne spare så mye som 8 prosent. Du kan bruke denne funksjonen til å enkelt dele regninger med familie eller venner eller få betalt tilbake; de trenger ikke en gang å laste ned appen for at du skal motta pengene.

Revolut funskjonalitet

  • I tillegg gjør Revolut det enkelt å kjøpe, holde eller selge kryptovaluta.
  • Du kan bytte Ether, Bitcoin og Litecoin med en av 25 forskjellige fiat-valutaer, og som de andre tjenestene får du alltid den beste prisen.
  • Revolut tilbyr til og med praktiske metoder for brukere å spare penger med letthet. Du kan gjøre dette via en løpende betaling til sparepengene dine eller «Vault», engangsbidrag når du vil, eller avrunding opp hver transaksjon.
  • Brukere kan bruke Revolut til å spore utgiftene via varsler om øyeblikkelig betaling, samt enkle å forstå analyser som kategoriserer transaksjoner, slik at du kan holde deg til et budsjett.
  • Bruk Revolut til å sette opp gjentatte betalinger og autogiro også.

simplex nettbank

Usikkerheten rundt kryptovaluta henger ofte sammen med risiko ved kjøp, dette er noe Simplex fokuserer på.

N26

N26, en fullt lisensiert Tysk bank som med debetkort og lave kostnader

Share This