Vi tester Simplex nettbank

Ordet ‘bank’ betyr ikke det samme som det gjorde før, mange har knapt vært innom en bank i dag. Og den banken de fleste valgte var den samme lokale banken som foreldre hadde brukt i årevis. I dag kan du åpne bankkonto via nett i banker utenfor Norge, nei vi prater ikke om offshore bank med skjulte detaljer, men godkjente Europeiske banker.

Simplex garanti

Simplex er en EU-lisensiert finansinstitusjon som leverer fiat-infrastrukturen for kryptoindustrien. Simplex behandler krypto-til-kredittkortbetalinger med 100% garanti – i tilfelle svindel tilbakeføring, blir selgeren betalt av Simplex.

Nøkkelordet her er «finansinstitusjon», de er ikke en ren nettbank, de er heller ikke en børs for kjøp og salg av kryptovaluta. De er utviklere av betalingsløsning for noe av de største børsene og kryptolommebøkene på markedet i dag.

Så hvorfor er Simplex interessant for deg som privatperson.

Du oppretter en egen bankkonto med IBAN som du kan overføre penger til fra din egen nettbank, uten at du bruker kort. Og kan da gjøre dine investeringer via din Simplex konto. Siden de per i dag er leverandører av betalingsløsninger til Binance etc. er det enkelt og trygt å handle kryptovaluta via de.

Du slipper og registre dine kort, hvis du er usikker på om du vil legge inn dine personalia og kontoinformasjon.

Simplex Nettbank

Simplex trygghet

En betalingsportal er en tredjepart som sørger for jevnhet og – enda viktigere – sikkerheten til en betaling eller transaksjon mellom to parter. I dette tilfellet involverer betalinger og transaksjoner bare kryptokurver – den generelle opplevelsen forblir imidlertid den samme.

Kort sagt, bruker Simplex-er em unil betalingsport for kryptovaluta som lar deg kjøpe kryptovalutaer fra noen av de største og mest kjente børsene i verden, uten frykt for at transaksjonen din kan bli kompromittert og pengene dine stjålet.

Åpne din Simplex konto.

Det du trenger for og åpne din Simplex nettbank er ganske rett fram, du må ha pass / førerkort, samt kamera på PC for selfie. Som oftest får du en mail i løpet av samme dagen med godkjent konto.

Når det er gjort er det veldig enkelt og kjøpe kryptovaluta som du da sender til en kryptolommebok, dette gir deg muligheten til og betale for tjenester i krypto selv om du ikke har en egen kryptolommebok.

Det er ganske unikt per i dag.

Først og fremst det åpenbare – det tillater mange flere mennesker en enkel inngangsport til kryptovalutamarkedet, og dermed i forlengelsen til kryptovalutaverdenen generelt.

Det fortsatt er mange børser i dag som bare tillater krypto-til-kryptotransaksjoner. Dette betyr at de rett og slett ikke godtar fiat-penger – du må kjøpe (bytte) din fiat-valuta et annet sted, og deretter komme tilbake til plattformen for å kjøpe en annen kryptovaluta etter eget valg.

N26 Mobile bank

N26

N26, en fullt lisensiert Tysk bank som med debetkort og lave kostnader

Revolut

Vi tester RevolutOrdet ‘bank’ betyr ikke det samme som det gjorde før, mange har knapt vært innom en bank i dag. Og den banken de fleste valgte var den samme lokale banken som foreldre hadde brukt i årevis. I dag kan du åpne bankkonto via nett i banker utenfor Norge,...
Share This