TRX Tron

Som så mange andre kryptovalutaer er TRX en valuta som token en liten del av det store bildet. Det er den bakenforliggende teknologien som setter verdien, noe som igjen øker sjansen for framtidig profitt siden de som utvikler og står bak selve kryptoenheten skaper noe som faktisk har en reell verdi. 

Ikke bare krypto

  • tronTRON$0.064764-4.42%

Tron er en desentralisert blockchain plattform som tar sikte på å bygge et gratis, globalt digitalt innhold og underholdningssystem med distribuert lagringsteknologi, og tillater enkel og kostnadseffektiv deling av digitalt innhold.

Tron ble grunnlagt i september 2017 av en ideell organisasjon i Singapore kalt Tron Foundation. Det ledes av administrerende direktør Justin Sun og har et dedikert internt utviklingsteam som inkluderer anerkjente teknolog samt kryptovalutaen TRX.

TRX Tron i tre avsnitt.

Ved å bruke funksjonene til blockchain og peer-to-peer (P2P) nettverksteknologi, ønsker Tron at de som skaper innhold kommer mye nærmere forbrukere ved å eliminere mellommannen.

Resultatet er en kostnadsreduksjon for forbrukeren og forbedret fortjeneste for de som skaper produktet, noe som gir en vinn-vinn-situasjon.

Det er som om du skulle kjøpe din nye PC rett fra fabrikken istedenfor butikkjeden som igjen legger på prisen siden de skal jo selvfølgelig ha sin fortjeneste. Noe som igjen øker prisen til forbruker.

TRX Tron visjon

I mars 2021 ble TRX rangert som nummer 22 på listen over største kryptovalutaer etter markedsverdi.

Trons tydelig og detaljerte langsiktige visjon med datomerkede milepæler, og den økende populariteten til digitalt innhold med løftet om lavere kostnader gjør det til en lovende kryptovaluta. Dens muligheter styrkes også av solid støtte fra rike og etablerte kinesiske investorer.

Med mange utviklere fra den Jack Ma-ledede Alibaba-gruppen som ble med i Trons utviklingsteam i slutten av 2017, er det rykter om at et partnerskap mellom Tron og Alibaba kan være i arbeid. Det vil være interessant å se hvordan Tron utvikler seg for å oppfylle disse forventningene.Vil den oppnå samme kurs som Bitcoin? Der er heller tvilsomt.

 

krypto

Bitcoin (BTC) blir ulovlig i Tyrkia

Ethereum

Les om Ethereum og Ether, dets tiltenkte formål, og hvordan den brukes over hele verden.

Bitcoins

Denne guiden vil hjelpe deg å forstå hva som gjør Bitcoin så spesiell, hvordan kryptovaluta startet.

Share This